Köszöntelek Wonderlandben!.

Ki vagyok én?

Varsányi Orsi vagyok, illusztrátor, grafikus és tájépítész.

Illusztrátor pályafutásom az iTrend store-nál egyedi grafikás telefontokok tervezésével kezdtem, azóta közel 200 kizárólag lebomló telefontok hordja hátoldalán a grafikáimat.

Ezt követően a legkülönbözőbb egyedi termékekkel foglalkozó cégeknek volt szerencsém dolgozni, ilyen például a Falramagyar, ahol rajzaimat tapétaként és méteráruként, ruhaként, vagy akár ágyneműként is meg lehet vásárolni.

Egyik kedvenc visszatérő megrendelőm az Amigos a gyerekekért alapítvány. Ezzel a szuper csapattal együttműködve különféle kampányok lebonyolításával sok kórházban fekvő gyereknek csalhattunk mosolyt az arcára.

Nemrég pedig valóra vált az kiskori álmom, hogy a Kolibri kiadónak készíthettem gyerekkönyv-illusztrációt.

Állandó partnereimen kívül saját projekteken is dolgozom. Találtok az oldalon a grafikáimmal díszített termékeket, például újrahasznosított papírból készült füzeteket, illetve saját tervezésű organikus vászontáskát és tornazsákot is. 

Hogyan dolgozom?

Számomra a rajzolás és a kivitelezés kikapcsolódás, ahhoz a szerencsés halmazhoz tartozom, akiknek a foglalkozása igazi szerelemmunka. Minden megbízás új kihívást állít elém, ilyenkor hagyom, hogy magával sodorjon az alkotás öröme. Csak én vagyok, a papír és a ceruza, pillanatok alatt beszippant az Orsi in wonderland életérzés.

Hogyan tovább?

Örülök, hogy itt vagy az oldalamon, legyél kíváncsi internetező, illusztráció-rajongó vagy leendő munkatárs! Kérdéseiddel, észrevételeiddel vagy ajánlatkéréssel bátran keress az alábbi elérhetőségeken:

Email: orsi.in.wonderland@gmail.com

Telefonszám: +36 30 501 1805